UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Samsung Smart Tv'ye Smart TV Uygulaması Kurma

👤 Yetmis6 💬 11 cevap 👁 15,305 görüntü
Samsung smart tvlerde Smart TV uygulaması uygulaması app storedan yüklenemiyor Smart TV uygulaması de deneme süresinden sonra ücretli oluyor aşağıda vereceğim linkten ssCanlı TV dosyalarını indirip videoyuda izleyerek usb ile samsung smart tvlrede ssCanlı TV yükleyip Canlı TV izleyebilirsiniz..

Dosya Linki: 🔒 Link gizli — giriş yapın

Video Anlatım:
Scyu1bjTdew

NOT: SS Canlı TV yi yükleyen gold üyeler liste yüklemeleri için bana kodlarını gönderebilirler..
Arkadaşlar bu video da da bilgiler var gold üyeler ssCanlı TV kurup bize cihaz kimliğilerini gönderebilirler

gpKQ0nkOMLs
ustam ben yükledim kanalları kaydettim ama açılınca boş gösteriyo
enbiya
ustam ben yükledim kanalları kaydettim ama açılınca boş gösteriyo

Usta usb takılı iken birde dene
tree_onestar
benim samsung H6400 olurmu

Olması lazım usta önce mağazada aramanı tavsiye ederim ama artık samsungta eklemeye başladı bölgelere göre..
Yetmis6
Olması lazım usta önce mağazada aramanı tavsiye ederim ama artık samsungta eklemeye başladı bölgelere göre..

benim apps yok hala
Buldum usta internet logosunun oldu yerin içine atıyomuş çok saolun cok güzel oldu 1 aydır arıyordum
samsung ju7000'e ssCanlı TV yi yükleyemedim.. aynen gösterildiği gibi usb'yi fat32 şeklinde biçimlendirdim. indirdiğim dosyaları içine attım.. tv'ye taktığımda hiç bir tepki vermiyor.. kaynaktan usb'nin içine girdiğimde dosyaları görüyorum ama kurulmuyor...
SsCanlı TV uygulaması samsung tvde yok nasıl kurabileceğimi anlatan Türkçe bir video linki bilen varmı acaba..
bu uygulamanın ücretsiz sürümü yok mu acaba sadece bir hafta kullandırıyor lg smart tv de
Cevap yazmak için giriş yapın.