Farklı ülkelerden kanalları izleyebilmek için Canlı TV uygulamlarına girdim, bu işte epey yeniyim. İnternette bazı dosyalarda oynatma listesi adresleri, cihaz kimliğileri vs. görüyorum. Canlı TV kurulumu acaba nasıl yapılıyor? Hangi programdan kanalları indirmek daha çok kullanılıyor acaba, bunları gösteren bir rehber-kılavuz var mıdır? Bazıları username-password istiyor, bazıları direk oynatma listesisı kullanıyor, pek çözemedim.
Not: Nox player kullanıyorum.
Şimdi Bilgisayara geçtim. VLC kullanabilirim.
Burada paylaşılan dosyalarda bir oynatma listesi adresi var, username ve password'lü. Bu bağlantılarıe tıklayınca hata veriyor, access denied yazıyor browser'da. Nasıl açılabilir bu bağlantıları?
Teşekkürler.
S.A 🔒 Link gizli — giriş yapın Bu portaldaki bağlantılarıden ; Örneğin Alperentoy usta ... vs gibi üstadların paylaşımlarında görülen ...
════════════A═l═p═e═r═e═n═t═o═y════════════
TURL: 🔒 Link gizli — giriş yapın
GURL: 🔒 Link gizli — giriş yapın
cihaz kodu : 00:1A:79:AE:B0:67
ESİF: 0000 & STBN: 16777 & HSPN: 3228
Bağlantı: 1 & En çok Bağlantı: 1
BTRH: July 25, 2021, 10:56 pm & Durumu: Active
ÜLKE: Hungary & ŞEHİR: Budapest
oynatma listesiL: 🔒 Link gizli — giriş yapın
Bu kısımdaki linki oynatma listesiL : 🔒 Link gizli — giriş yapınVLC playere sürükleyip bırakınca liste gelir izlersiniz .
"Burada paylaşılan dosyalarda bir oynatma listesi adresi var, username ve password'lü. Bu bağlantılarıe tıklayınca hata veriyor, access denied yazıyor browser'da. Nasıl açılabilir bu bağlantıları?
Teşekkürler. " Bunun cevabı ise şöyle : Bu bağlantıların içinde yayınlar paylaşılıyor fakat sizin de yazdığınız gibi normal olarak görünmüyor "Bu bağlantılarıe tıklayınca hata veriyor, access denied yazıyor browser'da "
Profesyonel kişilerin yaptıkları Programlarla yada internet sayfalarının içeriğini Bilgisayar operatörleri veya Hackerlar görebiliyor .
polat
S.A 🔒 Link gizli — giriş yapın Bu portaldaki bağlantılarıden ; Örneğin Alperentoy usta ... vs gibi üstadların paylaşımlarında görülen ...
════════════A═l═p═e═r═e═n═t═o═y════════════
TURL: 🔒 Link gizli — giriş yapın
GURL: 🔒 Link gizli — giriş yapın
cihaz kodu : 00:1A:79:AE:B0:67
ESİF: 0000 & STBN: 16777 & HSPN: 3228
Bağlantı: 1 & En çok Bağlantı: 1
BTRH: July 25, 2021, 10:56 pm & Durumu: Active
ÜLKE: Hungary & ŞEHİR: Budapest
oynatma listesiL: 🔒 Link gizli — giriş yapın
Bu kısımdaki linki oynatma listesiL : 🔒 Link gizli — giriş yapınVLC playere sürükleyip bırakınca liste gelir izlersiniz .
"Burada paylaşılan dosyalarda bir oynatma listesi adresi var, username ve password'lü. Bu bağlantılarıe tıklayınca hata veriyor, access denied yazıyor browser'da. Nasıl açılabilir bu bağlantıları?
Teşekkürler. " Bunun cevabı ise şöyle : Bu bağlantıların içinde yayınlar paylaşılıyor fakat sizin de yazdığınız gibi normal olarak görünmüyor "Bu bağlantılarıe tıklayınca hata veriyor, access denied yazıyor browser'da "
Profesyonel kişilerin yaptıkları Programlarla yada internet sayfalarının içeriğini Bilgisayar operatörleri veya Hackerlar görebiliyor .
teşekkürler, örnegin sizin yazdığınız linkteki oynatma listesisını indirdim, VLC'de açtığımda hata veriyor. Can't be opened diyor. Ne yapabilirim?
tihle
teşekkürler, örnegin sizin yazdığınız linkteki oynatma listesisını indirdim, VLC'de açtığımda hata veriyor. Can't be opened diyor. Ne yapabilirim?
🔒 Link gizli — giriş yapın işte oynatma listesi
tihle
oynatma listesi izlemek istiyorsanız 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
bu konulardaki paylaşılan bağlantılarıden izleyeceksiniz eğer cihaz kimliğiinden izleyecekseniz 🔒 Link gizli — giriş yapın
bu konudan
_ismaiL_
oynatma listesi izlemek istiyorsanız 🔒 Link gizli — giriş yapın 🔒 Link gizli — giriş yapın
bu konulardaki paylaşılan bağlantılarıden izleyeceksiniz eğer cihaz kimliğiinden izleyecekseniz 🔒 Link gizli — giriş yapın
bu konudan