UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Lg Smarttv için Smartcanlı TV Programı

👤 ycanerler 💬 6 cevap 👁 2,466 görüntü
Arkadaşlar LG SmartTV için SmartCanlı TV Proğramı Ücretli Sürümünü Herhangi Bir Kişi Satın Almışsa Dilediği Arkadaşının LG SmartTV Televizyonuna SmartCanlı TV Proğramı Ücretli Sürümü Yükleyebilir.

Başka LG SmartTV Televizyona SmartCanlı TV Ücretli Sürümü Yükleme Yapabilmek İçin.

1-Televizyonun Smart Tuşuna Bastığınızda Sağüst Köşede Bulunan adam Resmine Tıklayın ( SmartCanlı TV Proğramı Ücretli Sürümü Alan Kişi) Oraya Giriş Yapacak.
2-Uygulamalar Bölümüne Gidip SmartCanlı TV Ücretli Sürümü Tıklayarak İndirecek.
3-SmartCanlı TV Proğramını Başlatıp Sağ Tarafta Görülen cihaz kimliğiini Herhangi Bir Mail Adresinden 🔒 Link gizli — giriş yapın Bu Adrese Mail Göndermesi Yeterli Olacaktır.
4-Artık Ücretli SmartCanlı TV Proğramını Yüklediğiniz Arkadaş Sınırsız Olarak Kullanacaktır.

Bilmeyenleriniz Olabilir Düşüncesiyle Bu Bilgiyi Paylaşmış Olayım.
Bu Ayrıntıyı Ben Yazmıştım, Ekleyen Arkadaş Alıntıdır Demeyi Unutmuş.
adana13
Bu Ayrıntıyı Ben Yazmıştım, Ekleyen Arkadaş Alıntıdır Demeyi Unutmuş.

bir önceki sitede yazdığından eminim burada yazmış olamazsın nereden biliyorsun dersen bu konuyu diğer siteden faydalı olur düşüncesiyle ben taşıdım ;)
Iyi anlatmisinizda satin alan.kisiyi nereden bulacaz :)
Oscar
Iyi anlatmisinizda satin alan.kisiyi nereden bulacaz :)

Oscar ben o kadarını bilemem ama Jack ustanın önerdiği bir program var takip ettiysen ben o programı kendisinin anlatım videosu ve yardımlarıyla televizyonuma yükledim sorunsuz full olarak kullanıyorum...
ycanerler
Oscar ben o kadarını bilemem ama Jack ustanın önerdiği bir program var takip ettiysen ben o programı kendisinin anlatım videosu ve yardımlarıyla televizyonuma yükledim sorunsuz full olarak kullanıyorum...

Valla bende onu kullaniyorum :)
Arkadaşlar dip not düşelim. Ben deneme versıyonunu indirip lg den satın almadım dırek satıcıya ulaşıp cihaz kodu i aktive ettirdim. Burda anlatılan sıstemde lg Store üzerinden uygulama satın alınmışsa o uyelikle başka tvden oturum açıp programı yukliyebiliyorsun
Cevap yazmak için giriş yapın.