UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Sunuculer Için Yeni bir Çalışma

👤 uzman 💬 18 cevap 👁 1,375 görüntü
sunucu taramaları için yeni bir çalışma arayışı içerisindeyim bir programın testlerini yapmaktayım olumlu sonuç aldığımda burdan duyuracağım.
sonuç olumlu
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

yine biyerden bi işık aldınki... hadii hayırlısıı usta;):)
uzman
sunucu taramaları için yeni bir çalışma arayışı içerisindeyim bir programın testlerini yapmaktayım olumlu sonuç aldığımda burdan duyuracağım

ustam kolay gelsinde şu dönemde inanın insanın hiçbirşeye bakacağı gelmiyor.
sonuç olumlu ilk mesaja ekledim
programın üyelere ve gold üyelere duyurulup duyurulmayacağına yönetici arkadaşlar karar versin
ben denedim fakat olumlu sonuç alamadım bağlantılarıe 404 hata kodu verdi vlc ile açtığımda açılıyor
your sites kısmına yazdıgımız adres ve portun sonuna / işareti koymamak gerekli bu önemli
Uzman kardesim birkac buna uygun combo dosyasida verebilirsen cok iyi olur.
buyrun yerli ve yabancı iki combo sunucu ismini de siz degiştirin :)

🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

uzman

sunucu taramaları için yeni bir çalışma arayışı içerisindeyim bir programın testlerini yapmaktayım olumlu sonuç aldığımda burdan duyuracağım.
sonuç olumlu

tesekürrrr
uzman

sonuç olumlu

uzman

sonuç olumlu

harika
uzman

sonuç olumlu

Cevap yazmak için giriş yapın.