UyduX Gold · 12 ay / 1.000 TL · Gold'da soru sor — AI anında cevaplasın · günde 5 konu

Sentry Mba'in Bilinmeyen Gizli Püf Noktaları

👤 murat3576 💬 18 cevap 👁 4,936 görüntü
SelamunAleykum arkadaşlar,
Sentry Mba programının birçok bilmediğimiz yönlerinden birinin püff noktasını sizlere göstermek istiyorum.
Burada amaç 1 combolisti 4 kere programda nasıl kullanabiliriz onu sizlerle paylaşmak istedim.Bilmeyen veya bu programa yeni başlayan arkadaşlarımızada klavuzluk yapacaktır..iyi forumlar
🔒Gizli İçerik

Bu içerik gizlidir.

Görmek için bu mesajı beğenin (👍).

bu tür püf noktaların ustalar tarafından paylaşılması güzel,kendi adıma teşekkür ederim.Bu noktada bir de sorum olacak 🔒 Link gizli — giriş yapın gibi Canlı TV dns adresini config olmadan sentry ile nasıl taratırız ?
ellami
bu tür püf noktaların ustalar tarafından paylaşılması güzel,kendi adıma teşekkür ederim.Bu noktada bir de sorum olacak 🔒 Link gizli — giriş yapın gibi Canlı TV dns adresini config olmadan sentry ile nasıl taratırız ?

Dostum onları taratamazsın çünkü succeskey yani başarılı key alamazsın dosya indiriyor bunuda sentry anlamaz
cevap için teşekkürler sihirdsr usta ama sentr gibi ben de anlamadım.:)
Sihirdar
Dostum onları taratamazsın çünkü succeskey yani başarılı key alamazsın dosya indiriyor bunuda sentry anlamaz

anlayacağı dilden olması için config mi lazım
heryerde okuyoruz ama tam config yapımını öğrenemedik gitti malesef
murat3576
Sentry Mba programının birçok bilmediğimiz yönlerinden birinin püff noktasını sizlere göstermek istiyorum.
Burada amaç 1 combolisti 4 kere programda nasıl kullanabiliriz onu sizlerle paylaşmak istedim.Bilmeyen veya bu programa yeni başlayan arkadaşlarımızada klavuzluk yapacaktır..iyi forumlar
* Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. *

sağol usta
murat3576
*Hidden content cannot be quoted.*

tesekkürler bunu bilmiyordum.
Cevap yazmak için giriş yapın.