Wget ile Bulunan Cihaz Kimliğileri Hatalı Çıkmasının Nedeni Nedir ???
👤 D3lix💬 10 cevap👁 2,727 görüntü
Merhaba arkadaşlar Ben dün akşam "Wget cihaz kodu Scanner" ile 🔒 Link gizli — giriş yapın adresi için tarama yaptım epey bir cihaz kimliğii buldum.
bulduğum cihaz kimliğileri tamamı süre bitimi 2020 yılı olmasına rağmen user-pass ını bulmak için "MAG Converter" ile kontrol ettiğimde "FAİLED" olarak gözüküyor
bunun nedeni nedir. başka bir çözümü varmıdır.
Şimdiden Teşekkürler..
@D3lix
bazı sunuculer mag converter ile user pass vermez ama aktif ise stb emu ve benzeri uygulamalarla izleye bilirsiniz
ama bulduklarından bir kaç tane yazarsan user pass alınıp alınmadıgını kontrol edebiliriz farklı yontemler le de user pass alınabilir.
su an sunuculerin cogu sistem degisikligine gidiyor wiget turu programlar her sunucuden dogru cihaz kodu vermez.cogu fakedir.birazda kisinin program bilgisi olmasi lazim.farkli yontemlerlede sunuculerden cihaz kodu convektor ile alinamayan user pas alinabilir
serkan06
su an sunuculerin cogu sistem degisikligine gidiyor wiget turu programlar her sunucuden dogru cihaz kodu vermez.cogu fakedir.birazda kisinin yazılım bilgisi olmasi lazim.farkli yontemlerlede sunuculerden cihaz kodu convektor ile alinamayan user pas alinabilir
Su farkli yontemler nedir. Bide biz cozebilsek. Soyleyebilirmissiniz lutfen ?
malesef o söylenmiyor yasak
alican179
malesef o söylenmiyor yasak
yasak yok kardeşim bu tür programların çoğu üçretli ve kişiye aktivasyonlu,forumumuzdaki sunucu hacker programı birçok sunucuin ayrı ayrı yaptılarını tek başına yapmaktadır,sahip olabilmek için gold olmak istiyorum bölümüne bakabilirsiniz.
sunucu hacker forumumuzun programı başka hiçbir yerde yok.
"Wget cihaz kodu Scanner nereden indirilebilir?
Teşekkürler
kutolo
"Wget cihaz kodu Scanner nereden indirilebilir?
Teşekkürler
Arama yerine yazarsaniz detaylı konular mevcut arama yerini kullanalim
Bende bugün bir kac degisik sunucu buldum, cihaz kodu ve oynatma listesieside portal_player acmadi,arkasindan sfvip playerde denedim oda acmadi,bu demektirki yakinda cogu sunuculer hepsi system degisikligine gidicek,ve yeni bir player cikana kadar bekleme zorunda kalicagaz.
Neden yeni player dedim,adresler aratiliyor,yalniz bulduklarimiz calismiyor buda playerle ildigili diye düsünüyorum.